Lees hier onder de ervaringen met het dragen van een prismabril. En, hoe Marjan een oplossing heeft geboden bij problemen.

Was laats bij je voor de speciale oogmeting. Daar kwam uit dat mijn ogen helemaal niet goed samenwerkten.

Iris: “Persoonlijk sta ik niet bekend als de meeste handige persoon op aarde, waardoor ik heel benieuwd was naar de meting. Ik heb geen bril of lenzen nodig in het dagelijks leven. Ik heb het onderzoek doorlopen bij Marjan. Het was soms echt heel lastig om goed uit te leggen wat je ziet bij de MKH-methode.

Ik heb ménière  en  het is misschien nog te vroeg om te weten of het op den duur werkt, maar wat ik wel merk is dat het veel rustiger kijkt, en eigenlijk niet zonder bril meer wil, mijn ogen vragen gewoon om de bril op te zetten.

Mijn zoon Noah (11 jaar) heeft dyslexie en ondervind daar veel hinder van.

Na een ongeval vier jaar geleden waarbij ik een whiplash opliep, had ik veel problemen met het zien, had last van duizeligheid en misselijkheid.

Hallo Marjan,

Ben heel blij met de nieuwe glazen. Het zicht schokt minder, kijkt een stuk rustiger. Dus zeer tevreden.

Groetjes, Adèle

Al twee klanten doorgestuurd naar Marjan en beiden zijn heel tevreden met het resultaat, en ik dus ook!

Bertine Westerhof

Afgelopen april heb ik mijn nieuwe (prisma)bril opgehaald bij Loman en van de Weerd Opticiens. 2 dagen later merkte ik opmerkelijk verschil met daarvoor. Ik had al ervaring met een prismabril, maar door de specifiekere meetmethode die Marjan gebruikt, geeft mijn nieuwe prismabril veel meer verlichting van mijn klachten.

Ik liep met aantal klachten rond die deels al jaren aanwezig waren (clusterhoofdpijn) en deels terug te voeren naar een buiteling die ik in het verleden gemaakt heb, maar waarvan ik niet verwacht had dat de vermoeidheids- en concentratieklachten die ik daar aan had over gehouden optisch te verhelpen waren en waar ik inmiddels ook mee had leren leven.

Top